Het werkterrein van Feedback

Feedback is beweging, interactie, boodschappen die iedereen beroeren. Communicatie zoals het hoort. Van en voor mensen. Want uiteindelijk draait het om de mensen.

• Feedback produceert glasheldere verhalen, analyses, interviews en achtergronden over de overheid en de hoofdrolspelers aan het bestuurlijke en politieke front. Niet alleen in Limburg, maar tot aan de Tweede Kamer toe. In toenemende mate komen er ook verzoeken om teksten voor toespraken te leveren.

• Feedback zorgt voor communicatietrajecten op maat. Niet alleen voor overheden, politieke partijen maar ook voor het bedrijfsleven.

• Feedback geeft advies aan overheden, bestuurders, politici en bedrijfsleven. Hoe ga je met de media om? Hoe hou je de regie in de communicatie met je doelgroepen? Hoe bereik je het beste effect met persconferenties? En hoe voorkom je imago-schade door crisiscommunicatie?

• Feedback heeft veel ervaring met het presenteren en voorzitten van (politiek/bestuurlijke) manifestaties en informatieavonden.

• Feedback levert, in samenwerking met eerste klas vormgevers, ook fraaie brochures, boeiende personeelsbladen, websites, heldere jaarverslagen en wervende teksten voor het bedrijfsleven.


   

Aan de Dijk 188 - 6049 LC Herten - 06 13278181 - mail