Overzicht opdrachten


2015

In opdracht van Veldhoen + Company uit Waalre produceerde Feedback het Ebook Collaboration: the key to the future. Het digitale boek geeft aan de hand van vijftien interviews met topmensen uit het internationale zakenleven en overheden, analyses en portretten een indringend en origineel beeld van het Nieuwe Werken in de afgelopen 25 jaar.
Veldhoen + Company is de grondlegger van het Nieuwe Werken en opereert inmiddels ook in Scandinavië, Australië en Engeland.
Het Ebook is 10 juni 2015 gepresenteerd in Vught. Het boek is gratis aan te vragen via www.veldhoencompany.com

veldhoen ebook


Een gids voor de bewoners langs de Limburgse Maasoevers. En een signaal voor de overheid om alert te blijven op de risico's van een nieuwe overstroming.
Dat is het boek De strijd die nooit ophoudt. Het boek beschrijft de emotionele taferelen in Limburg na de overstromingen van december 1993 en januari 1995 en de paniek in Gelderland die in 1995 leidde tot de grootste naoorlogse evacuatie in Nederland.
In Limburg en Gelderland leefde de vraag om alle ontwikkelingen rond de rivierbeveiliging eens helder op een rijtje te zetten. Een boek op verzoek, waarvoor het verhalenbundeltje De Maas de Baas uit 1993 het uitgangspunt vormde.

Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel.

maasboekje


2014

In opdracht van de Zuid-Limburgse Stroomtrein Maatschappij produceerde Feedback een brochure voor de Miljoenenlijn. De brochure is speciaal gericht op de vele mogelijkheden die de Miljoenenlijn biedt voor het bedrijfsleven.

Download de hele brochure


2014

In opdracht van uitgeverij FK Media uit Weert coördineerde tekst- en communicatiebureau Feedback de productie en de eindredactie van de tweede editie van het magazine Excellent het beste uit Limburg. Bovendien zorgde Feedback ook voor interviews en reportages. Het magazine is verspreid onder het Limburgse bedrijfsleven en de overheid.

excellent


2013

Feedback heeft in 2013 met grote regelmaat opdracht gekregen voor het schrijven van speeches voor ondernemers en bestuurders.


2013 - Poulissen Audio Video Center

Voor de veelvuldig bekroonde Roermondse onderneming Poulissen Audio Video Center bedenkt en produceert Feedback met regelmaat bijzondere kaarten met opmerkelijke teksten.
Met de kaarten wordt het klantenbestand van Poulissen op originele wijze geattendeerd op nieuwe producten van wereldmerken zoals Bang & Olufsen, Marantz en Loewe.

b&o


2013 - Consortium Grensmaas

Voor Consortium Grensmaas, de uitvoerder van de rivierbeveiliging, natuurontwikkeling en grindwinning in Zuid-Limburg, produceert Feedback onder meer de maandelijkse nieuwsbrief, bedrijfsbrochures en is verantwoordelijk voor een deel van het omgevingsmanagement.

nieuwsbrief consortium grensmaas


2013 - Provincie Limburg

In opdracht van de provincie Limburg heeft Feedback de verhalenbundel De Maas de Baas geproduceerd. Het eerste exemplaar is 20 december 2013 door gedeputeerde Patrick van der Broeck uitgereikt aan oud-gouverneur Berend-Jan van Voorst tot Voorst. Slachtoffers, inwoners en bestuurders kijken terug op de Maasoverstroming van 1993, geven een beeld van de voortgang van de rivierbeveiliging in Limburg op dit moment en blikken vooruit op nieuwe ingrepen aan de Maas die in de toekomst nodig zijn.

de maas de baas


Maart 2013 - Bouwbedrijf Van Heur

Voor bouwbedrijf Van Heur uit Kelpen ontwikkelde en produceerde Feedback in maart 2013 een nieuwsbrief.

van-heur


Met het oog op de verkiezingen voor de gemeenteraad in 2014 heeft Feedback opdracht gekregen voor mediatrainingen aan jonge, politieke talenten van zowel lokale als landelijke partijen.


Zorgorganisatie Dichterbij

Voor zorgorganisatie Dichterbij, actief in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland met 5000 medewerkers, gaf Feedback adviezen op het gebied van strategische communicatie.

ode


Januari 2013 - FK Media

In opdracht van uitgeverij FK Media in Weert produceerde Feedback het magazine Excellent het beste uit de provincie Limburg, dat in januari 2013 op de markt kwam. Feedback zorgde voor de coördinatie en eindredactie. Peet Adams was hoofdredacteur.

exellent


Juni 2012

Op vrijdag 8 juni 2012 was de première van de historische film:
Eiland in de Maas van alle tijden.

Feedback zorgde voor het filmscript en leverde de teksten van de film over de historie van Stevensweert en Ohé en Laak met veel actie en gekostumeerde scenes.

De filmproductie was in handen van Henk Doverman van HDVT-media in Roermond.

Eiland in de Maas van alle tijden


De Simultaan schaker
De nieuwe horizonten van gedeputeerde Ger Driessen

Klik hier voor de bladerbare PDF van het boek

de simultaan schaker
(De simultaan schaker)


Juni 2012 - Kragten

Feedback zorgde in juni 2012 in opdracht van het bedrijf Kragten in Herten voor de productie van Steef Stevens ten voeten uit. Het boek schetst bij gelegenheid van het afscheid van directeur Stevens een boeiend portret van de onderneming die zich richt op onder meer civiele techniek, planologie, stedenbouw en verkeer.


(Steef Steven ten voeten uit)


Mei 2012 - Zuid-Limburg

Actieprogramma Zuid-Limburg - mei 2012
Een koers voor Limburg

Klik hier voor de bladerbare PDF van de hele brochure

een koers voor limburg
(Een koers voor Limburg)


Juli 2011 - Zuid-Limburg

In juli 2011 verscheen het Kompas voor samenwerking in Zuid-Limburg, het Strategisch Ontwikkelingsprogramma Zuid-Limburg. Bestuurlijk Zuid-Limburg besluit een streep door de verdeeldheid van de regio te halen en de handen in elkaar te slaan.
Feedback schreef het programma in opdracht van de provincie.

het kompas
(Kompas voor samenwerking in Zuid-Limburg)


Eind 2010 verscheen het boek De Nieuwe Provincie: de balans. Daarin worden de effecten van het provinciaal beleid vanaf 2007 op een rijtje gezet aan de hand van zeventig interviews met Limburgse bestuurders, ondernemers, wetenschappers en topmensen uit het onderwijs.

De Nieuwe Provincie: de balans
(De Nieuwe Provincie: de balans)


Maart 2010

In opdracht van de provincies Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel en Utrecht en met financiële steun van de ministeries van LNV en VROM produceerde Feedback het boek De fluisterrevolutie op het platteland. Over de bouw van 6500 woningen in ruil voor massale stallensloop. Oud-staatssecretaris Pieter van Geel kreeg het eerste exemplaar van het boek in maart 2010.

De fluisterrevolutie op het platteland
(De fluisterrevolutie op het platteland)


Januari 2010 - Gemeente Peel en Maas

De ruim 43.000 inwoners van de nieuwe gemeente Peel en Maas kregen begin 2010 het boek Peel en Maas Beleef de mensen thuisbezorgd. Feedback produceerde het boek in opdracht van de gemeente. In dat boek komen de inwoners van de fusiegemeente uitgebreid aan het woord. Het boek biedt ook een karakteristiek van de kernen Maasbree, Helden, Kessel en Meijel.

Peel en Maas Beleef de mensen
(Peel en Maas Beleef de mensen)


Gemeente Beesel

Feedback zorgde voor het communicatietraject van de gemeente Beesel dat uiteindelijk mede zorgde voor het behoud van de zelfstandigheid van die gemeente begin 2008. Het boek waarin Feedback de bevolking aan het woord liet over het eigen karakter van Beesel kreeg veel waardering.


(handen af van Beesel!)


De brochure ‘Grensmaas: grensverleggend’ die Feedback produceerde voor het Consortium dat de Maas tussen Maastricht en Roosteren beveiligt tegen een nieuwe overstroming in combinatie met de ontwikkeling van duizend hectare nieuwe natuur en de winning van 53 miljoen ton grind.


(De brochure ‘Grensmaas: grensverleggend’)Feedback zorgde voor het idee, de titel, de belangrijkste teksten en de eindredactie van het boek ‘De ‘Nieuwe’ Provincie’. In dat boek wordt het nieuwe beleid van de provincie uiteen gezet in de Statenperiode van 2007 tot 2012. Samen met partners werken aan een reeks grote, concrete projecten voor de bevolking, zo is het motto van dat beleid. In het boek staan meer dan vijftig interviews met gedeputeerden, de gouverneur, burgemeesters en topmensen uit het Limburgse bedrijfsleven, waaronder DSM en Scheuten Glas uit Venlo. Ook Rijkswaterstaat, hogescholen en vertegenwoordigers van de culturele sector in Limburg geven in het boek hun mening over het nieuwe provinciale beleid.


(Het boek ‘De ‘Nieuwe’ Provincie’)


Consortium Grensmaas

In samenwerking met Rijkswaterstaat Maaswerken produceerde Feedback een nieuwe brochure over de beveiliging van de Maas tussen Maastricht en Roosteren. De eerste exemplaren werden aangeboden aan gouverneur L. Frissen en staatssecretaris Tineke Huizinga van Verkeer en Waterstaat.


(De nieuwe brochure "Op naar een veilige Grensmaas")


RvR Limburg Beheer B.V.

In opdracht van RvR Limburg Beheer B.V. (provincie, Rabo, Nouville Ontwikkelaars) leverde Feedback de ideeën en teksten voor het glossy magazine Droomhuis in Limburg. Gedeputeerde Ger Driessen kreeg in het provinciehuis het eerste exemplaar.


(Het glossy magazine "Droomhuis in Limburg")


   

Aan de Dijk 188 - 6049 LC Herten - 06 13278181 - mail